BM Technics

Poorten

Op zoek naar houten, metalen of ijzeren poorten? Welk type poort u ook zoekt, BM Technics heeft steeds een poort op maat van uw tuin of bedrijf. Contacteer ons voor alle informatie over een houten, ijzeren of metalen poort.

Houten, metalen of ijzeren poorten van de beste kwaliteit

BM Technics heeft een ruim aanbod aan poorten op maat. Ons gamma is onderverdeeld in industriële, klassieke en moderne draaipoorten en schuifpoorten van verschillende materialen. Zo kan u kiezen voor houten poorten, maar ook een metalen of ijzeren poort behoort tot de ruime mogelijkheden.

Uw houten of metalen poort op maat

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat u bij te staan bij uw zoektocht naar een decoratieve of functionele poort op maat voor uw bedrijf of woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een houten poort? Een metalen poort? Of misschien een combinatie van de 2? Leent de locatie zich best tot een schuifpoort? Of toch beter een draaipoort?

Ook de kleur van uw poort op maat bepaalt u helemaal zelf. De tijd dat een metalen poort enkel leverbaar was in een gemetalliseerde uitvoering ligt ondertussen ver in het verleden. Bekijk het beschikbare kleurengamma.

Met onze 25 jaar ervaring helpen we u graag bij de keuze voor een poort op maat.

Een nieuwe poort? Prijs en kwaliteit gaan hand in hand bij BM Technics

Bij de aankoop van een poort op maat is de prijs vaak een issue. Bij BM Technics bent u echter zeker van de hoogwaardige kwaliteit die u krijgt voor uw investering. Dat kunnen we garanderen dankzij onze samenwerking met hoogwaardige merken. Daarnaast werken we met eigen specialisten en beschikken we ook over een eigen lasatelier.

 
 
 
BM Technics - Bedrijvenlaan 20 - 9080 Lochristi - contact@bmtechnics.be - T: 09 355 17 00