BM Technics

Buitenbeveiliging

SecuWeb buitenbeveiliging. Diverse professionele systemen voor beveiliging van gebouwen, terreinbeveiliging, opklimbeveiliging en meer.

Buitenbeveiliging

Buitenbeveiliging is tegenwoordig een must. Bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van criminele activiteiten. Inbraak en alle gevolgen vandien kunnen beter vermeden worden. Een aangepaste beveiliging op maat is de beste manier om uw bedrijfsterreinen en -gebouwen veilig te stellen. SecuWeb specialiseert zich al jaren in uiterst efficiënte en professionele beveiligingssystemen.

Op en rond uw bedrijf beveiligen

De optimale bedrijfsbeveiliging is een combinatie tussen buitenbeveiliging en terreinbeveiliging enerzijds en de beveiliging van uw gebouwen anderzijds. Alles hangt af van de mate waarin u uw bedrijfsterrein en/of -gebouwen wenst te beveiligen. BM Technics is gespecialiseerd in buitenbeveiliging en de beveiliging van gebouwen. In ons ruime assortiment vindt u

Bijzonder effectief: schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een populaire en ideale beveiliging: het vormt een uitgekiende combinatie van afschrikken en detecteren. De afschrikking gebeurt door stroompulsen van ca. 8.000 Volt met een energie van 5 Joule. De pulslengte bedraagt 130 microseconde en wordt elke 1,3 seconde doorgegeven. De detectie vindt plaats bij aanraking, kortsluiting of doorknippen van de bedrading, waarna een melding volgt naar de alarmcentrale. Zonder meer een waterdicht beveiligingssysteem dus. Neem meteen online contact om uw beveiligingsproject vrijblijvend te bespreken.

 

Secuweb buitenbeveiliging voor uw bedrijf

 
 
 
BM Technics - Bedrijvenlaan 20 - 9080 Lochristi - contact@bmtechnics.be - T: 09 355 17 00