BM Technics

Toegangscontrole

Met elektronische toegangscontrole aan de poort van uw bedrijf regelt u de instroom van bezoekers. Doe beroep op de systemen voor toegangscontrole van SecuWeb voor een optimale beveiliging.

Elektronische toegangscontrole

Kaartlezer, codeklavier, interface, barcode scanner, vingerscan … Het zijn maar enkele van de mogelijkheden die BM Technics biedt om de controle tot uw bedrijfsterrein- en gebouw te beheersen. Deze elektronische toegangscontrole garandeert een optimale inspectie van het inkomend en uitgaand verkeer van medewerkers en bezoekers. Uiteraard houden we hierbij steeds rekening met gebruiksvriendelijkheid voor u en iedereen die met het systeem zal werken.

Kwalitatieve systemen voor toegangscontrole

De systemen voor toegangscontrole bieden een perfecte oplossing voor parkings, bedrijfsgebouwen en industriële of andere sites. Het spreekt voor zich dat elk systeem volledig op maat van de klant wordt geconfigureerd. Wat u ook vraagt, BM Technics zorgt ervoor dat de toegangscontrole volledig aan uw noden tegemoetkomt. Het resultaat? Een uiterst snel en efficiënt systeem voor toegangscontrole dat een optimale beveiliging van uw bedrijf garandeert.

Reken op SecuWeb voor een probleemloze installatie van de systemen voor toegangscontrole van uw bedrijf. Vanaf nu weet u wie er door uw poort komt! Contacteer ons vrijblijvend.

 

Toegangscontrole voor uw bedrijfsterrein?

 
 
 
BM Technics - Bedrijvenlaan 20 - 9080 Lochristi - contact@bmtechnics.be - T: 09 355 17 00