BM Technics
Inova

BM Technics, dé referentie voor industriële poorten. Exclusieve dealer voor België van Berlemann INOVA® vrijdragende of zelfdragende schuifpoorten. Bij BM Technics bent u verzekerd van een industriële schuifpoort van topkwaliteit.

In 2005 koos de Duitse topfabrikant Berlemann voor BM Technics als exclusieve importeur van industriële INOVA®-afsluitsystemen. In België kan u dus exclusief bij ons terecht voor de vrijdragende of zelfdragende schuifpoorten van INOVA®. Een bewijs van ons professionalisme en onze grote betrouwbaarheid.

Dé referentie voor industriële poorten in België

BM Technics is meer dan hekwerk alleen. U kent ons als betrouwbare partner en verdeler van ASO en Ditec. Maar in 2005 werden we ook de officiŽle verdeler van Berlemann. INOVAģ-producten vindt u in BelgiŽ dus exclusief bij BM Technics.

Logisch. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben INOVAģ industriŽle poorten immers geen geheimen meer voor onze goed opgeleide vakmensen. BM Technics kent de markt en de marktvereisten door en door. We weten wat u van uw leverancier verwacht en vinden daarom steeds de geschikte industriële poort, eventueel uitgebreid met afsluitingen of bedieningszuil.

Industriële schuifpoort - Professioneel én betrouwbaar

Met industriële schuifpoorten van INOVAģ bent u verzekerd van topkwaliteit. Met een zelfdragende of vrijdragende schuifpoort overbrugt u zonder veel probleem de grootste openingen. Vrijdragende schuifpoorten zijn dus uitermate geschikt voor het afsluiten van bedrijfstoegangen.

BM Technics draagt professionalisme hoog in het vaandel. U biedt uw klanten een professionele service, die verwacht u ook van uw leveranciers. Mooi: in BM Technics vindt u een betrouwbare partner.

Bij BM Technics gaan we op zoek naar de INOVAģ poort die het best bij uw noden en budget past. Krijg uw offerte op maat.

 
 
 
BM Technics - Bedrijvenlaan 20 - 9080 Lochristi - contact@bmtechnics.be - T: 09 355 17 00