Parlo- en videofonie

Veiligheid wordt steeds belangrijker. Een videofoon of parlofoon is dan ook onmisbaar. Met videofonie en parlofonie beslist u wie u toelaat tot uw terrein. Daarnaast verwelkomt u met een draadloze parlofoon bezoekers met één druk op de knop.

Is parlofonie en videofonie écht nodig?

Neen. Een videofoon of (draadloze) parlofoon is geen onmiddellijke basisbehoefte, maar het rechtstreekse gevolg ervan is dat wel: veiligheid en zo gemoedsrust en levenskwaliteit voor u en uw familie of bedrijf.

We openen meer dan eens de deur voor een volslagen onbekende. Het eenvoudige feit dat parlofoons of videofoons meteen zichtbaar zijn, ontmoedigt mensen met slechte bedoelingen meteen. Dat gevoel van veiligheid is onbetaalbaar. Een videofoon of parlofoon kopen bij BM Technics is uw bedrijf en familie behoeden voor onveiligheid.

Ontdek onze mogelijkheden en scherpe prijzen, veiligheid en tevredenheid gegarandeerd!

De vele mogelijkheden qua videofonie en parlofonie

Dankzij ons uitgebreid productengamma vindt u vast en zeker een video– of parlofoon op maat van uw noden. U kiest uit een breed aanbod met onder meer een videofoon met geheugen – zo kan u herbekijken wie er zich voor uw deur bevond -, of een parlofoon ( draadloos aangestuurd) waarmee u enkel op bekende stemmen vertrouwt.

Parlofoon of videofoon kopen aan een scherpe prijs

Jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het vlak van parlofonie en videofonie hebben van BM Technics een heuse beveiligingsexpert gemaakt. Als u een parlofoon of videofoon wilt kopen bent u in Lochristi dan ook steeds aan het juiste adres. Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel parlofoons en videofoons van topkwaliteit. Als kers op de taart kunnen we u dankzij ons uitgebreid handelsnetwerk steeds een scherpe prijs bieden voor parlofonie of videofonie.

Professioneel advies op maat over Parlo-en Videofonie?
Contacteer BM Technics

BM Technics - Parlo- en Videofonie