Slagbomen

Een automatische slagboom is nog steeds een courante vorm van toegangscontrole. Bij voertuigcontrole zijn elektrische of handbediende slagbomen dan ook erg doeltreffend. Slagboom kopen? Bij BM Technics zit u goed.

Automatische slagboom voor efficiënte controle

Een slagboom kopen is ideaal om de veiligheid van uw terrein te waarborgen. Met een automatische slagboom komt niemand per wagen of vrachtwagen uw bedrijf binnen, zonder dat u of een van uw werknemers hen de toegang verleent.

Slagbomen laten plaatsen door BM Technics is een beroep doen op 25 jaar ervaring en vakmanschap. Contacteer ons, en in een mum van tijd garandeert u de veiligheid op uw terrein.

Automatische slagboom of handbediende slagboom?

De keuze tussen een automatische slagboom of een handbediende slagboom hangt af van uw wensen en budget. Zo is een elektrische slagboom de meest efficiënte oplossing voor bedrijven met veel verkeer. Een handbediende slagboom is interessanter voor verkeersluwe terreinen of bijvoorbeeld evenementen, waar een suppoost de slagboom bedient. Dit is een goedkoop alternatief.

Weet u niet zeker of u een automatische of handbediende slagboom wilt kopen of wenst u advies op maat? Contacteer ons, we vinden samen vast en zeker de oplossing voor uw situatie.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve slagboom voor uw bedrijfsterrein?
Vertrouw op de vakkennis van BM Technics!