Slagbomen

Automatische of elektrische slagbomen voor een optimale toegangscontrole. Bij SecuWeb kan u steeds de geschikte slagboom kopen voor elke situatie.

Slagbomen

Slagbomen zijn een eenvoudig maar effectief middel om de veiligheid van uw bedrijfsterrein te garanderen. Elektrische of automatische slagbomen vormen een uitstekende manier om ongewenste bezoekers weg te houden van uw bedrijfsomgeving. Niet alleen schrikt een slagboom visueel af, ze kunnen er ook voor zorgen dat enkel gewenste bezoekers met hun voertuig uw bedrijfsterrein betreden.

Krachtige beveiligingsslagbomen

Het gamma van SecuWeb omvat diverse types van slagbomen, gaande van een basisvariant tot de meest ingenieuze slagboomsystemen. Er zijn automatische slagbomen met een sensor die automatisch openen als een voertuig in de buurt komt. Andere werken met een systeem waarbij de bezoeker zich dient te identificeren. Een slagboom is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, afhankelijk van de doelstelling. Enkele opties voor uw slagboom zijn: vaste arm of knikarm, slagboomverlichting, verkeerslichten op kast of paal, analoge sensor. We staan u graag bij met advies om zo tot een juiste keuze te komen.

Onze ervaren vakmensen staan u bij in daad en woord zodat u steeds de juiste slagboom kan kopen voor uw specifieke situatie. Meer weten? Contacteer ons.

Slagbomen voor uw bedrijfsterrein?