Beveiligingshekwerk

Voor sectionaalpoorten bent u bij BM Technics steeds aan het juiste adres. Als officieel verdeler van Wisniowski kunnen we u steeds een sectionaalpoort aanbieden tegen een scherpe prijs.

Beveiliging hekwerk

Een sluitende beveiliging van uw hekwerk is essentieel. Daarom gaat BM Technics prat op een beveiligingshekwerk om u tegen te zeggen. Bij de beveiliging van een hekwerk maken we gebruik van de Stinger-besturingsunit: het beste systeem op het vlak van beveiligingselektronica. Was het in het verleden mogelijk om met een goed geïsoleerde kniptang de beveiliging uit te schakelen? Vandaag is dat allerminst het geval. Als de draad in een van de zones wordt doorgeknipt, blijven alle andere zones intact en compleet beveiligd.

Beveiligingshekwerk met camerabewaking

Indien u dat wenst is het mogelijk om de beveiliging van uw hekwerk te versterken met camerabewaking. Bij het doorknippen of dichtknijpen van de detectiebedrading treedt de camera onmiddellijk in werking en wordt de alarmcentrale automatisch verwittigd. Op die manier kunnen tot twintig zones perfect worden beveiligd. Bovendien is er slechts één aansluitingspunt voor stroom nodig. Efficiëntie troef.

Beveiligingshekwerk voor uw bedrijfsterrein?