Waarom u een poort laat plaatsen? Vier belangrijke voordelen 

Een poort is als een waakhond die u geen eten hoeft te geven en waar u niet mee hoeft te wandelen. Het is een veiligheidsverzekering voor u en uw gezin. Nog niet overtuigd? Een poort laten plaatsen brengt vele voordelen met zich mee.  

Altijd nog een plekje vrij 

Geen parkeerplek te vinden in de buurt of bang dat uw wagen schade oploopt? Geen nood! Plaats een poort en creëer een parkeerplaats alleen voor u (en uw bezoekers). Alle zorgen over uw auto zijn van de baan. Voorbijgangers kunnen geen krassen maken op uw wagen en er is altijd een plekje vrij

Eén oogje in het zeil is genoeg 

Kinderen en huisdieren kunnen soms onvoorspelbaar zijn. Als u even wegkijkt, zijn ze verdwenen. Maar met een poort zullen ze niet ver weg kunnen, tenzij uw kind een polsstokspringer is en uw huisdier een sprinkhaan. Houd uw (klein)kinderen en huisdieren veilig en voorkom rampen. 

Blijf op afstand 

Bent u weleens een oprit opgewandeld of opgereden waar u niet hoorde te zijn? Dan hebben andere mensen dat wellicht ook soms voor. Een poort toont aan dat uw terrein privé is. Als u een poort laat plaatsen, houdt u mensen buiten die per ongeluk of met opzet uw terrein betreden. 

Zonder uzelf af van de buitenwereld 

Naast indringers houdt een poort ook pottenkijkers op afstand. U hoeft niet langer te vrezen dat iemand bij u binnenkijkt, want ze kijken alleen maar naar het hout of metaal waaruit uw poort gemaakt is. Enkel Langnek, giraffen en sommige dinosauriërs zullen kunnen zien wat er bij u thuis gebeurt. En die zullen waarschijnlijk niet elke dag voorbijwandelen. 

Van plan om een poort te plaatsen? Met BM Technics kiest u voor een ervaren deskundige die poorten van topmerken verdeelt. De specialisten in ons eigen lasatelier zijn bereid om al uw dromen waar te maken. Voor hen is een poort niet enkel een manier van beveiliging, maar ook een esthetisch luxeobject.