Dubbelstaafmat

Overweeg bij het plaatsen van een tuinhek ook de gewenste stevigheid. Dubbelstaafmatten zijn extra stevig en dus veiliger. Vraag ons advies over dubbelstaaf hekwerk voor uw tuin. Al 25 jaar is BM Technics de specialist voor alle dubbelstaafs hekwerk.

Tuinhek kopen? Met dubbelstaafmatten kiest u voor stevigheid

Overweegt u de aankoop van een tuinhek, dan is het interessant om ook de gewenste stevigheid van uw omheining te overwegen. Zo zijn dubbelstaafmatten een populaire keuze. En daar is een erg goede reden voor: Dubbelstaaf hekwerk staat voor stevigheid.

Logischerwijze is een investering in dubbelstaafmat hekwerk een aankoop met oog voor de toekomst, want zo blijft de veiligheid en privacy van uw tuin uiteraard veel langer gegarandeerd. Ontdek ook onze oplossingen voor toegangscontrole.

Wat is dubbelstaafs hekwerk?

Hekwerk met dubbelstaafmat staat dus voor stevigheid, maar hoe komt dat?

Een tuinhek met dubbelstaafs hekwerk bestaat, zoals de naam doet vermoeden, uit een dubbele laag staafmatten. Eén laag met horizontale spijlen, de andere met verticale spijlen. Velen van onze klanten verkiezen ook dubbelstaafmat hekwerk omdat het ook elegantie uitstraalt.