Draaipoorten

Draaipoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingen. Een smeedijzeren poort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Bij BM Technics vindt u draaipoorten aan de scherpste prijs.

Draaipoorten van topkwaliteit

Of u nu kiest voor een moderne draaipoort of één van onze ietwat klassieke varianten, BM Technics is uw garantie voor draaipoorten van topkwaliteit. We werpen onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in de strijd om u de meest kwalitatieve poort voor uw budget aan te bieden. Prijs en kwaliteit gaan steeds hand in hand bij BM Technics.

Moderne poorten

Onze moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. BM Technics garandeert de kwaliteit van uw poort, of het nu om moderne metalen poorten, aluminium, ijzeren of poorten uit een ander materiaal gaat. Hoe ambitieus uw project ook is, BM Technics combineert het met een van de moderne draaipoorten uit het ruime gamma.

Metalen tuinpoorten

Dankzij ons ruime aanbod metalen tuinpoorten zijn de veiligheid en privacy van uw tuin gegarandeerd.

Klassieke poorten

Klassieke poorten die menige oprit sieren, zetten voorbijgangers steevast aan het dromen. Waarom nog langer dromen? BM Technics heeft een ruim aanbod aan klassieke draaipoorten. We werpen onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis maar al te graag in de strijd om voor u de meest geschikte klassieke draaipoort te selecteren. Onze klassieke poorten zijn de ideale oplossing voor iedereen die een karaktervolle uitbreiding op zijn woning zoekt.

Smeedijzeren poorten

Klassieke poorten hebben een unieke identiteit. Zo is een smeedijzeren poort – zoals een dubbele draaipoort – vaak een karaktervolle aanvulling op een authentieke woning. BM Technics heeft een ruim aanbod aan smeedijzeren poorten. We gaan graag samen met u op zoek naar een smeedijzeren poort die past bij het karakter van uw woning. Dankzij onze 25 jaar ervaring, hebben we voor elke situatie een oplossing.

Poorten tegen aantrekkelijke prijzen

BM Technics zet tegenover een kwaliteitsvolle draaipoort graag een aantrekkelijke prijs. Hoe weet u dat u bij ons voor kwaliteit kiest?
BM Technics, dat is:

  • 25 jaar ervaring en vakmanschap
  • Eigen specialisten in eigen lasatelier
  • Verdeler van topmerken

Bent u op zoek naar een mooie draaipoort voor uw woning?
Contacteer BM Technics voor een offerte op maat

 

Heeft u een probleem met uw draaipoort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij BM Technics!