Industrie

Specifieke oplossingen voor moeilijke problemen

INOVA® vrijdragende schuifpoorten spelen in op al uw vragen. Hoe specifiek die ook zijn. Want uw industriële onderneming vraagt om een oplossing op maat … die u bij ons vindt.

Onbeperkt gamma

U kiest uit een bijna onbeperkt gamma vrijdragende schuifpoorten, met verschillende aandrijfsystemen, bedieningspanelen en signaalaangevers. Zo kunt u uw industriële activiteiten blijven uitoefenen zoals u dat altijd deed. En sluit uw poort daar perfect bij aan.

Alle kleuren

We leveren uw vrijdragende schuifpoort in aangepaste kleuren die perfect aansluiten bij de huisstijl van uw onderneming. Uw poort is immers het visitekaartje van uw bedrijfsterrein.

INOVA®-garantie

Welke vrijdragende schuifpoort u ook kiest, u bent zeker van de voordelen van het INOVA®-topmerk.

Veilig

INOVA® vrijdragende schuifpoorten garanderen de veiligheid van uw wagenpark én van uw werknemers. Elke INOVA® vrijdragende schuifpoort ondergaat in de fabriek een uiterst grondige controle. Het zijn de enige poorten die momenteel de strenge Europese productnormen halen.

Eenvoudig

INOVA® vrijdragende schuifpoorten zijn verrassend eenvoudig. Aandrijving en bekabeling zitten keurig in de poort verwerkt. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over externe motoren, kabels en veiligheidssystemen. De elegante INOVA® vrijdragende poort verbergt alles in zijn onderbalk.

We leveren onze poorten ook stekkerklaar. Geplaatst volgens de regels van de kunst en naar uw aanwijzingen. U moet alleen maar de afstandsbedieningen uitdelen!

Aanpasbaar

Onze verschillende types zijn vrij aanpasbaar en bieden telkens een verhoogd gebruiksgemak.

Uiteraard wordt alles veel concreter in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar dé poort voor uw bedrijfsterrein.

Technische informatie
Certificaat industrie
Lastenboek industrie

Meer info over onze vrijdragende poorten voor de industrie

Heeft u een probleem met uw vrijdragende schuifpoort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij Inova!