Industriële omheining

Metalen hekwerk ademt veiligheid. Metalen hekken zijn extra stevig en staan in voor de bescherming van talloze bedrijven en terreinen. Ruim assortiment modern én klassiek hekwerk.

Metalen hekken beschermen al wat u dierbaar is

Naast klassieke draadafsluiting, bestaan er ook opties die zich nog meer concentreren op veiligheid: metalen hekwerk beschermt uw hele eigendom. Deze metalen hekken ontmoedigen indringers en dat is ook de indruk die u wekt bij potentiële klanten. Bij BM Technics bent u voor allerhande metalen hekwerk steeds aan het juiste adres. Spring binnen! Samen met u overlopen we de mogelijkheden voor uw nieuwe metalen hekwerk. Of u nu kiest voor een modern of een klassiek hekwerk verkiest, bij BM Technics krijgt u gegarandeerd metalen hekken van topkwaliteit!
Modern hekwerk

Het feit dat u voor stevige omheining kiest, hoeft niet te betekenen dat u moet inboeten aan uitstraling. Het modern hekwerk van BM Technics scoort net zo goed op veiligheid als op strak design. De combinatie maakt van uw metalen hekwerk een prima uithangbord.

Klassiek hekwerk

Klassiek hekwerk spitst zich nog iets meer toe op het design. Deze metalen hekken geven een ander accent aan uw imago en in vele gevallen is het de ideale omheining voor uw bedrijf.

We gaan graag samen met u op zoek naar metalen hekwerk op uw maat. Contacteer ons voor vrijblijvend, professioneel advies.

Bent u op zoek naar kwalitatief hekwerk voor uw bedrijf?
Contacteer ons voor meer informatie