Vrijdragende Schuifpoorten

INOVA® vrijdragende schuifpoorten. Met een vrijdragende of zelfdragende schuifpoort van INOVA® bent u verzekerd van topkwaliteit.

INOVA® Vrijdragende Schuifpoorten: U kunt niet zonder!

BM Technics is de exclusieve invoerder van INOVA®-producten in België.

Conform Europese veiligheidsnormen

BM Technics koos voor INOVA®. Niet toevallig. INOVA® is vandaag de enige producent van afsluitpoorten die de Europese veiligheidsnormen haalt. Lichamelijke letsels zijn nagenoeg uitgesloten. De gepatenteerde constructie blokkeert het afsluitmechanisme immers automatisch bij problemen.

Uw vrijdragende schuifpoort – Onbeperkt aanpasbaar!

Uw poort is het allereerste dat een prospect of klant opmerkt. De juiste uitstraling is dan ook essentieel.

Daarom leveren we INOVA® vrijdragende poorten die perfect bij uw onderneming passen.

  • Zoekt u een volledig afgewerkte oplossing (levering én plaatsing)? Zo geregeld. Onze vrijdragende schuifpoorten hebben in de juiste opstelling een doorrijbreedte tot 32 meter!
  • Zorgt u zelf voor het hek en zoekt u alleen een degelijk afsluitsysteem? Dan leveren we enkel uw vrijdragende schuifpoort. Zo geniet u toch van de veilige INOVA®-constructie.

Uiteraard bieden we een persoonlijke service. We komen graag ter plaatse en bekijken samen met u welke oplossing het beste werkt in úw situatie.

Vrijdragende schuifpoorten – Het geheim zit verborgen

INOVA® vrijdragende schuifpoorten nemen verrassend weinig plaats in. Dat komt omdat de motor en de schuifinstallatie in de poort verwerkt zitten. Zo voorkomt u geknoei met externe toestellen en oogt uw poort verzorgd en degelijk. Zoals het hoort.

Uw zelfdragende schuifpoort, onze verantwoordelijkheid!

Uiteraard weten onze technici van wanten. Iedere technicus kent alle componenten van de INOVA® zelfdragende schuifpoort door en door. Eén telefoontje en een (zelden voorkomend) probleempje met onderdelen of mechaniek is zo opgelost. Uw garantie voor een grote duurzaamheid.
Kwaliteit en duurzaamheid

We denken aan de toekomst. En engageren ons dus om uw wensen ook op langere termijn te vervullen. Daarom produceren we onze INOVA® vrijdragende schuifpoorten met duurzame materialen. Die bestand zijn tegen corrosie en geknipt voor veelvuldig gebruik.

Uw vrijdragende schuifpoort op maat

Een zelfdragende of vrijdragende schuifpoort is uniek. Want iedere onderneming verschilt. Een bedrijfsterrein met 20 vrachtwagens heeft een andere oplossing nodig dan een KMO met drie bedrijfswagens of een eenmanszaak. Er is dus altijd een oplossing op uw maat:

  • Standard: een oplossing voor ieder bedrijfsterrein
  • Industrie: specifieke oplossingen voor specifieke vragen
  • Automatisering: professionele poortautomatisering

Heeft u een probleem met uw vrijdragende schuifpoort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij Inova!