Secuweb

SecuWeb beveiligingssystemen, voor een perfecte buitenbeveiliging en beveiliging van gebouwen. Laat uw bedrijf beveiligen door onze goed opgeleide vakmensen.

Reeds 15 jaar is SecuWeb dé referentie voor allerhande elektronische beveiligingssystemen. We bieden een ruim assortiment aan voor de beveiliging van uw gebouwen. U bent bij SecuWeb eveneens aan het juiste adres als u op zoek bent naar systemen voor buitenbeveiliging of terreinbeveiliging.

Buitenbeveiliging

Omdat bedrijven tegenwoordig meer en meer het slachtoffer worden van criminele activiteiten is buitenbeveiliging eigenlijk een must. Met de kwalitatieve systemen voor buitenbeveiliging van SecuWeb verkleint u het risico op inbraak. Wij bieden een beveiliging op maat voor uw gebouwen en terreinen.

Beveiligingshekwerk

Het beveiligingshekwerk van SecuWeb zorgt voor een optimale beveiliging van uw bedrijfsterrein. Eventueel kunnen we de beveiliging van uw hekwerk uitbreiden met camerabewaking. Met SecuWeb blijft u steeds op de hoogte van alles wat er zich rondom uw bedrijf afspeelt.

Toegangscontrole

Kaartlezer, codeklavier, interface, barcode scanner, vingerscan … Het zijn maar enkele van de mogelijkheden die BM Technics biedt om de toegang tot uw bedrijf te beveiligen. Met deze elektronische toegangscontrole bent u in staat de bezoekersstroom naar en van uw bedrijf precies te monitoren.

Exclusief verdeler SecuWeb beveiligingssystemen

Voor de Belgische markt is BM Technics exclusieve verdeler voor de kwalitatieve beveiligingssystemen van SecuWeb, onderdeel van Hexta Hekwerk BV. Hexta Hekwerk BV is een Nederlandse, toonaangevende producent en leverancier van hoogspanningsbeveiliging en intelligente terreinbeveiligingssystemen met een sterk innovatief karakter.