Poorten

Bij BM Technics vindt u de houten, metalen of ijzeren poort die u zoekt. In ons assortiment poorten op maat vindt u uitsluitend tuinpoorten, bedrijfspoorten, … van topkwaliteit!

Houten, metalen of ijzeren poorten van de beste kwaliteit

BM Technics heeft een ruim aanbod aan poorten op maat. Ons gamma is onderverdeeld in industriële, klassieke en moderne draaipoorten en schuifpoorten van verschillende materialen. Zo kan u kiezen voor houten poorten, maar ook een metalen of ijzeren poort behoort tot de ruime mogelijkheden.

Uw houten of metalen poort op maat

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat u bij te staan bij uw zoektocht naar een decoratieve of functionele poort op maat voor uw bedrijf of woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een houten poort? Een metalen poort? Of misschien een combinatie van de 2? Leent de locatie zich best tot een schuifpoort? Of toch beter een draaipoort?
Ook de kleur van uw poort op maat bepaalt u helemaal zelf. De tijd dat een metalen poort enkel leverbaar was in een gemetalliseerde uitvoering ligt ondertussen ver in het verleden. Bekijk het beschikbare kleurengamma.
Of u nu kiest voor een houten poort of een metalen poort op maat, met onze 25 jaar ervaring helpen we u graag bij de keuze voor een poort op maat.

Een nieuwe poort op maat?
Prijs en kwaliteit gaan hand in hand bij BM Technics

Bij de aankoop van een poort op maat is de prijs vaak een issue. Bij BM Technics bent u echter zeker van de hoogwaardige kwaliteit die u krijgt voor uw investering. Omdat we enkel werken met houten en metalen poorten van hoogwaardige merken kunnen we u deze garantie maken. Daarnaast beschikken we over een eigen lasatelier waar onze ervaren vakmensen uw houten, metalen of ijzeren poort vervaardigen, compleet volgens de regels van de kunst.

Heeft u een probleem met uw poort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij BM Technics!