Standaard

Maak uw bedrijfsterrein compleet met één van onze vrijdragende poorten.

U wilt meteen een uitstekende indruk maken op uw klanten. Die van een verzorgde, kwalitatieve onderneming. Dat begint bij uw toegangspoort. En dus bij INOVA®.

INOVA® heeft een onbeperkt gamma van inrijpoorten in verschillende breedten en hoogten. U kiest zelf de afwerking. In uw bedrijfskleur, aangepast aan uw huisstijl. U geniet van de kwaliteit en de service die u mag verwachten van een topmerk.

Veilig

INOVA® vrijdragende schuifpoorten garanderen de veiligheid van uw wagenpark én van uw werknemers. Elke INOVA® vrijdragende schuifpoort ondergaat in de fabriek een uiterst grondige controle. Het zijn de enige poorten die momenteel de strenge Europese productnormen halen.

Eenvoudig

INOVA® vrijdragende schuifpoorten zijn verrassend eenvoudig. Aandrijving en bekabeling zitten keurig in de poort verwerkt. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over externe motoren, kabels en veiligheidssystemen. De elegante INOVA® vrijdragende poort verbergt alles in zijn onderbalk.

We leveren onze poorten ook stekkerklaar. Geplaatst volgens de regels van de kunst en naar uw aanwijzingen. U moet alleen maar de afstandsbedieningen uitdelen!

Aanpasbaar

Uw bedrijfsterrein heeft een specifieke ligging? Of u hebt een duidelijk beeld voor ogen en wilt dat uitgewerkt zien zonder toegevingen?

Dat begrijpen we. Net daarom zijn al onze vrijdragende schuifpoorten onbeperkt aanpasbaar. We bieden een ruim gamma aan monteerbaar hekwerk dat de plaats van de klassieke afsluiting inneemt.

Eén zaak blijven we echter garanderen: kwaliteit.

Doorrijbreedte

INOVA® vrijdragende schuifpoorten zijn creatief. De maximum doorrijbreedte van 9 meter laat zich gemakkelijk verdubbelen wanneer u twee poorten naast elkaar installeert. Zo garandeert onze Standaard-oplossing een doorrijbreedte tot maar liefst 18 meter!

Op zoek naar een kwalitatieve vrijdragende schuifpoort voor uw bedrijfsterrein?
Contacteer BM Technics voor meer informatie

Heeft u een probleem met uw vrijdragende schuifpoort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij Inova!