Bedieningszuilen

INOVA bedieningszuilen – Optimale toegankelijkheid

De variatiemogelijkheden van de INOVA® aluminium bedieningszuilen voldoen aan alle wensen. Naargelang het gebied waarop de zuil wordt ingezet, is deze in verschillende hoogtes en met uiteenlopende accessoires leverbaar. Zo kan de zuil bijvoorbeeld als intercom, als coderingschakelkolom of als kaartleeseenheid uitgerust worden. Ook het onderbrengen van bedieningselementen in de zuil is zonder problemen mogelijk. Een afsluitbare deur om de inhoud te beveiligen kan op elke gewenste hoogte geïntegreerd worden.

Uitrustingsvarianten bedieningselementen

Sleutelschakelaar, intercom, coderingschakel of kaartleeseenheid etc. De combinatie van de bedieningszuilen met onze deur- en kasteninstallaties levert een optimale toegangscontrole op. De beveiliging van het totale toegangsgebied en een perfecte verkeersgeleiding is op die manier gegarandeerd.

INOVA® bedieningszuilen geanodiseerd geleverd kunnen in standaard basis kleur of RAL kleur naar wens geleverd worden.

Doordachte constructie

In de zuilen, die uit twee samengestelde halve schalen bestaan, kunnen de afsluitbare deuren zonder problemen op elke hoogte gemonteerd worden. De automatische fabricatie waarborgt bovendien een uitstekende precisie en kwaliteit.

Standaardkleuren

  • RAL 6005 (mosgroen)
  • RAL 7016 (antracietgrijs)
  • RAL 7030 (steengrijs)
  • RAL 9010 (zuiver wit)

Brochure bekijken.

Rust uw poort uit met een INOVA bedieningszuil