Inova

BM Technics, dé referentie voor industriële poorten. Exclusieve dealer voor België van Berlemann INOVA® vrijdragende of zelfdragende schuifpoorten. Bij BM Technics bent u verzekerd van een industriële schuifpoort van topkwaliteit.

In 2005 koos de Duitse topfabrikant Berlemann voor BM Technics als exclusieve importeur van industriële INOVA®-afsluitsystemen. In België kan u dus exclusief bij ons terecht voor de vrijdragende of zelfdragende schuifpoorten van INOVA®. Een bewijs van ons professionalisme en onze grote betrouwbaarheid.

Dé referentie voor industriële poorten in België

BM Technics is meer dan hekwerk alleen. U kent ons als betrouwbare partner en verdeler van ASO en Ditec. Maar in 2005 werden we ook de officiële verdeler van Berlemann. INOVA®-producten vindt u in België dus exclusief bij BM Technics.

Logisch. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben INOVA® industriële poorten immers geen geheimen meer voor onze goed opgeleide vakmensen. BM Technics kent de markt en de marktvereisten door en door. We weten wat u van uw leverancier verwacht en vinden daarom steeds de geschikte industriële poort, eventueel uitgebreid met afsluitingen of bedieningszuil.
Industriële schuifpoort – Professioneel én betrouwbaar

Met industriële schuifpoorten van INOVA® bent u verzekerd van topkwaliteit. Met een zelfdragende of vrijdragende schuifpoort overbrugt u zonder veel probleem de grootste openingen. Vrijdragende schuifpoorten zijn dus uitermate geschikt voor het afsluiten van bedrijfstoegangen.

BM Technics draagt professionalisme hoog in het vaandel. U biedt uw klanten een professionele service, die verwacht u ook van uw leveranciers. Mooi: in BM Technics vindt u een betrouwbare partner.

Bij BM Technics gaan we op zoek naar de INOVA® poort die het best bij uw noden en budget past. Krijg uw offerte op maat.

Heeft u een probleem met uw vrijdragende schuifpoort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij Inova!