Garagepoorten

Het assortiment garagepoorten van BM Technics omvat zowel sectionale poorten voor particulieren als bedrijven. Omdat we een officiële verdeler van Wisniowski poorten zijn, kunnen we u deze sectionale garagepoorten steeds aanbieden aan een scherpe prijs.

Wanneer u beslist heeft om een nieuwe garagepoort te kopen, neemt u best een kijkje in het ruime assortiment van BM Technics. We verdelen een zeer divers aanbod poorten van Wisniowski. Wisniowski is een welkbekend Pools fabrikant van hoogkwalitatieve sectionale garagepoorten voor particulieren en bedrijven. Omdat we officieel verdeler van Wisniowski zijn voor België, kunnen we u deze sectionale garagepoorten steeds aanbieden tegen een scherpe prijs.

Sectionale poorten voor particulieren

Een sectionale poort van Wisniowski is vaak de aangeraden optie. De poorten van Wisniowski zijn ontworpen met 4 duidelijke pijlers in gedachten: technologie, kwaliteit, veiligheid en design.
Omdat een sectionale poort van Wisniowski verkrijgbaar is in een uitgebreid kleurenpallet, sluiten deze garagepoorten steeds naadloos aan op woning. Automatisatie van uw sectionale poort behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Sectionale poorten voor bedrijven

Sectionale poorten van Wisniowski staan bekend om hun kwalitatieve afwerking en betrouwbare werking. De constructie-elementen zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal en bekleed met polyesterverf. Wanneer u kiest voor een sectionale poort van Wisniowski, kiest u voor een stevige, duurzame poort waar u jarenlang plezier van heeft.

Heeft u een probleem met uw poort? Twijfel niet om een interventie aan te vragen bij BM Technics!