Poortautomatisatie

Poortautomatisatie bij BM Technics. Laat uw schuifpoort of draaipoort automatiseren door een vakman. We verzorgen de automatisatie van elk type hekken of poort.

Poortautomatisatie: uw redder in nood

De automatisatie van poorten brengt vele voordelen met zich mee: de poorten of hekken openen vanuit een warme auto op een koude dag, vermijden dat de poort niet te lang openstaat om kleine kinderen of huisdieren niet op straat te laten,… Maar poorten met automatisatie zorgen er ook voor dat u veel energie bespaart – denk maar aan het zeulen met die zware winkeltassen. U rijdt gewoon binnen met één druk op de knop.
In deze en vele andere situaties, is poortautomatisatie uw redder in nood. Ontdek ons gamma, u vindt er vast en zeker de ideale poort voor uw woning.

Draaipoort of schuifpoort automatisatie?

Zowel een draaipoort als een schuifpoort zijn, gecombineerd met automatisatie, een uitstekende optie. Het verschil tussen beide is eenvoudig: een draaipoort is klassiek en fris, terwijl een schuifpoort moderner is en minder ruimte vraagt. De automatisatie ervan bespaart u hoe dan ook moeite en tijdverlies.
Bent u nog niet zeker of u draaipoort automatisatie dan wel schuifpoort automatisatie verkiest? Vraag de mening van onze specialisten ter zake, contacteer BM Technics vrijblijvend voor professioneel advies met betrekking tot poortautomatisatie.

Bent u op zoek naar een automatische poort? Of wilt u uw bestaande poort laten automatiseren?
Contacteer BM Technics, uw specialist voor poortautomatisatie

BM Technics poortautomatisatie

Poortautomatisatie

INOVA vrijdragende poort