Buitenbeveiliging

SecuWeb buitenbeveiliging. Diverse professionele systemen voor beveiliging van gebouwen, terreinbeveiliging, opklimbeveiliging en meer.

Buitenbeveiliging

Buitenbeveiliging is tegenwoordig een must. Bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van criminele activiteiten. Inbraak en alle gevolgen van dien kunnen beter vermeden worden. Een aangepaste buitenbeveiliging op maat is de beste manier om uw bedrijfsterreinen en -gebouwen te beveiligen. SecuWeb specialiseert zich al jaren in uiterst efficiënte en professionele buitenbeveiliging; zo vindt u bij ons systemen voor beveiliging van gebouwen, terreinbeveiliging, opklimbeveiliging en meer.

Op en rond uw bedrijf beveiligen

De optimale bedrijfsbeveiliging is een combinatie tussen buitenbeveiliging en terreinbeveiliging enerzijds en de beveiliging van uw gebouwen anderzijds. Alles hangt af van de mate waarin u uw bedrijfsterrein en/of -gebouwen wenst te beveiligen. BM Technics is gespecialiseerd in buitenbeveiliging en de beveiliging van gebouwen. In ons ruime assortiment vindt u

Opklimbeveiliging – Beveilig uw hekwerk

De beveiliging van uw gebouwen en bedrijfsterrein begint bij de poort en het hekwerk. Door uw hekwerk te voorzien van opklimbeveiliging, maakt u het voor ongenode bezoekers onmogelijk om zonder kleerscheuren uw bedrijfsterrein te betreden. Wilt u opklimbeveiliging laten installeren door een ervaren vakman met kennis van zaken? Contacteer ons en we bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bijzonder effectief: schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een populaire en ideale beveiliging: het vormt een uitgekiende combinatie van afschrikken en detecteren. De afschrikking gebeurt door stroompulsen van ca. 8.000 Volt met een energie van 5 Joule. De pulslengte bedraagt 130 microseconde en wordt elke 1,3 seconde doorgegeven. De detectie vindt plaats bij aanraking, kortsluiting of doorknippen van de bedrading, waarna een melding volgt naar de alarmcentrale. Zonder meer een waterdicht beveiligingssysteem dus. Neem meteen online contact om uw beveiligingsproject vrijblijvend te bespreken.

Secuweb buitenbeveiliging voor uw bedrijf