Schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging van SecuWeb. Laat een schrikdraadapparaat en schrikdraad plaatsen voor een optimale beveiliging onder hoogspanning van uw bedrijfsterrein.

Schrikdraadbeveiliging voor uw bedrijf

Schrikdraadbeveiliging vormt een uitstekend middel om inbraak te voorkomen. BM Technics werkt met de beveiligingssystemen van SecuWeb. Die laatste is een toonaangevende producent en leverancier van intelligente terreinbeveiligingssystemen met een sterk innovatief karakter. Ook beveiliging op en rond hekwerk maakt deel uit van hun core business.

Beveiliging onder hoogspanning – Schrikdraadapparaat en schrikdraad laten plaatsen

Beveiliging onder hoogspanning gebeurt via schrikdraadbeveiliging. Schrikdraadbeveiliging combineert afschrikking én detectie. Wanneer potentiële indringers de schrikdraad aanraken, krijgen ze een waarschuwende schok. Gaan ze verder, dan wordt de alarmcentrale onmiddellijk verwittigd. Het spreekt voor zich dat 100% veiligheid hierbij voorop staat. Veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers: de kans is nihil dat een van hen nadeel ondervindt van uw schrikdraadbeveiliging. En uiteraard veiligheid voor uw bedrijfsterrein: het houdt ongewenste bezoekers op een afstand. Laat een schrikdraadapparaat met bijhorende schrikdraad plaatsen voor een optimale beveiliging onder hoogspanning van uw bedrijfsterrein.

Topkwaliteit in schrikdraadbeveiliging

De schrikdraadbeveiliging van SecuWeb staat garant voor hoogwaardig kwaliteit en sluitende zekerheid. Dat vertaalt zich tijdens de productie onder meer in het gebruik van enkel de beste materialen:

  • Stinger Besturingsunits
  • bedrading met hogere treksterkte en geleiding
  • gebruik van glasfiber of stalen steunen met speciaal ontworpen isolatoren

Uiteraard wordt er rekening gehouden met het feit dat het uitzicht van de schrikdraad beveiliging zo subtiel mogelijk dient te zijn. De beveiliging onder hoogspanning is zichtbaar, maar doet geen afbreuk aan het uitzicht van uw bedrijfsterrein. Zonder meer mogen we zeggen dat onze schrikdraadbeveiliging tot de beste systemen op de markt behoort.

Een schrikdraadapparaat en schrikdraad laten plaatsen?